Asigurare de Viata de la AsigurariBucuresti.ro - Orice tip de asigurari si pensii pentru bucuresteni. Full Casco, RCA, Asigurari Viata, Asigurari Sanatate, Asigurari Casa, Pensii Private, etc.

AsigurariBucuresti.ro
 
Locuiti in Bucuresti? Doriti o asigurare?
Noi va furnizam cel mai bun sfat. Garantat!
Ana-Maria Andreescu
Managing Partner
FULL CASCO RCA ASIGURARI VIATA ASIGURARI CASA PENSII PRIVATE ALTE ASIGURARI

Spuneti-ne ce asigurare de viata doriti!


 

Asigurare de ViataDaca doriti o asigurare, AsigurariBucuresti.ro va ajuta sa o gasiti pe cea mai buna.

Asigurarea de viata este resursa financiara a familiei tale in cele mai placute momente ale vietii tale, dar si in situatii nefericite ca: decesul sau invaliditatea. Pentru a incheia o polita de asigurare de viata, trebuie sa intri in legatura cu o companie de asigurare cu care vei incheia un contract. In baza acestui contract, compania de asigurare iti va plati tie sau beneficiarilor tai o suma de bani in momentul producerii evenimentului asigurat. In schimb, tu vei plati periodic o suma de bani numita prima de asigurare. Valoarea primei de asigurare depinde, in general, de factori ca: varsta, sex, valoarea sumei pentru care te asiguri, starea ta de sanatate. Unele polite de asigurare pot necesita realizarea unor examinari medicale prealabile. Costurile examinarilor medicale sunt suportate de compania de asigurari.

Cine are nevoie de o asigurare de viata ?

Capacitatea de a realiza un venit poate fi considerata cel mai important capital al tau. deoarece prin aceasta iti poti realiza visele si aspiratiile, poti oferi familiei tale confort, siguranta si liniste. Din pacate, aceasta capacitate de a realiza venituri, sanatatea si puterea de a munci nu sunt garantate. Daca un eveniment nefericit iti va provoca o incapacitate de munca, invaliditate sau chiar moartea, nevoia de venituri va continua pentru toti cei care sunt dependenti financiar de tine. In consecinta, nevoia unei asigurari de viata este foarte mare. Oricine se afla in una din situatiile urmatoare are nevoie de o asigurare de viata:
Ai o sotie
Ai copii care depind de tine
Ai parinti care depind de sprijinul tau
Ai pe cineva drag caruia doresti sa-i oferi ceva
Ai o afacere proprie

Ce alte motive trebuie luate in considerare la incheierea unei polite de asigurare de viata ?


In afara de confortul pe care doresti sa-l oferi celor dragi, mai sunt cateva motive pe care trebuie sa le iei in considerare la incheierea unei polite:
Asigurarea unui fond de compensare financiara in situatia unei invaliditati, spitalizari sau diagnosticarii cu o boala grava;
Asigurarea unui fond de cheltuieli imediate: funeralii, taxe de succesiune;
Asigurarea viitorului copiilor: un fond destinat educatiei academice sau achizitionarii unei locuinte pentru acestia;
Crearea unei pensii suplimentare care sa-ti ofere independenta financiara la varsta la care doresti sa te retragi din activitate

Excellent insurance sources:

Insurance Low UK - lowest insurance prices in UK.
Insurance Low is the organization that tries to keep insurances prices low
Reviews Insurance biggest number of insurances reviews in the world.Cum pot alege cea mai potrivita polita de asigurare ?


O asigurare de viata este un angajament pe termen lung. Inainte de a cumpara o polita, raspunde-ti la cateva intrebari:
Cat de mare este suma la care trebuie sa ma asigur? Daca eu mor, ce suma le este necesara dependentilor mei pentru a avea o viata confortabila ?
In afara protejarii familiei in cazul decesului, ce incerc sa mai realizez prin asigurarea de viata ? Un fond pentru educatia copiilor? Venituri suplimentare pentru perioada pensionarii?
Cati bani imi permit sa platesc pentru o polita de asigurare?

Cum se incheie o asigurare de viata ?

Pentru a incheia o polita de asigurare de viata, trebuie sa intrati in legatura cu o companie de asigurare cu care veti incheia un contract. In baza acestui contract, compania de asigurare iti va va plati dumneavoastra sau beneficiarilor dumneavoastra o suma de bani in momentul producerii evenimentului asigurat. In schimb, veti plati periodic o suma de bani numita prima de asigurare.
Valoarea primei de asigurare depinde, in general, de factori ca: varsta, sex, valoarea sumei pentru care va asigurati, starea de sanatate. Unele polite de asigurare pot necesita realizarea unor examinari medicale prealabile. Costurile examinarilor medicale sunt suportate de compania de asigurari.

Cum functioneaza o asigurare de viata?

Asigurarea de viata are la baza un contract - contractul de asigurare poarta denumirea de polita de asigurare. Cele doua parti contractante sunt:
- asiguratorul, care se obliga sa plateasca sumele asigurate in cazul implinirii riscurilor aferente lor;
- contractantul (asiguratul), care se obliga sa plateasca primele de asigurare pentru preluarea anumitor riscuri.
Suma ce va fi platita de asigurator la producerea riscului asigurat poarta denumirea de suma asigurata.
Pe baza sumei asigurate se va calcula prima de asigurare care reprezinta "pretul" protectiei oferite de asigurator.

Care sunt riscurile acoperite de o asigurare de viata?

Societatile de asigurare care ofera asigurari de viata acopera riscul standard, respectiv riscul de deces. In tarile cu traditie in asigurari, cea mai mare parte a populatiei are incheiata o asigurare de viata. Acest lucru este necesar si firesc datorita grijii pe care fiecare o are si trebuie sa o aibe fata de familie. Elementul de protectie financiara este decisiv. Totusi, pentru ca nu intotdeauna acest tip de asigurare este foarte atragator, societatile de asigurare combina in produsele oferite elementul de protectie cu cel de economisire sau de investitie. Astfel, daca asiguratul traieste la expirarea contractului suma asigurata ii va fi platita lui.
Riscuri acoperite de asigurarea de viata:
-riscul de supravietuire - prin crearea unui capital sau/si a unei pensii suplimentare;
-riscul de supravietuire in urma unui accident, avand ca urmare o invaliditate permanenta - prin acordarea sumelor asigurate aferente acestui risc;
-riscul de deces- prin plata catre beneficiar a sumelor asigurate;
-riscul de pierdere a capacitatii de munca - prin exonerarea de plata a primelor de asigurare;
-riscul de a fi spitalizat sau a suferi interventii chirurgicale - prin plata unor indemnizatii zilnice de spitalizare si interventii chirurgicale.
Caracteristic asigurarilor de viata sunt si urmatoarele elemente definitorii:
- confera protectie beneficiarului politei dvs. si/sau dvs. (in functie de polita pe care o alegeti);
- sunt asigurari pe termen, de obicei, mediu sau lung (de la 5 la 25 sau chiar pana la 80 de ani);
- obliga la o deosebita seriozitate in plata primelor sub aspectul regularitatii si perioadei de asigurare; plata primei se poate face o singura data (intreaga prima) sau in rate anuale, semianuale, trimestriale si, mai rar, lunare);
- la produsele "pure", asa cum sunt ele descrise de catre asiguratori, se pot adauga si alte clauze aditionale in functie de nevoia fiecarui asigurat in parte, prin care se extinde gama riscurilor si implicit a protectiei prin asigurare, conferind avantaje suplimentare clientilor in schimbul platii unor sume modice de bani.

Cum se face evaluarea riscului?

Primele de asigurare sunt fixate in urma evaluarii riscului. Aceasta evaluare se face tinandu-se cont de mai multi factori:
-varsta si sexul asiguratului;
-starea de sanatate a asiguratului;
-valoarea sumelor asigurate;
-durata contractului;
-cheltuieli legate de emiterea contractului de asigurare, de administrarea politei si de
alte cheltuieli administrative.
Pentru evaluarea starii de sanatate se comleteaza un chestionar medical. In urma analizarii acestuia de catre o echipa de specialisti, asiguratorul poate cere efectuarea unor investigatii complexe pentru stabilirea cat mai corecta a starii de sanatate a asiguratului. Aceste cheltuieli sunt suportate de compania de asigurari.

Ce ofera in plus o asigurare de viata?

Pe langa protectie, asigurarea de viata este si un mod sigur de economisire in conditiile unei bune capitalizari si a protectiei la inflatie.
- protectia familiei;
- independenta financiara pentru copii in perioada studiilor, sau a debutului Ón casnicie;
- mentinerea garantata a stilului de viata, indiferent de situatiile prin care [asiguratii] trec Óntr-un anumit moment;
- prosperitatea si securitatea intereselor Ón afaceri;
- viata linistita si pensie lipsita de griji.

De ce sa ne cream un fond privat de pensie?

Daca privim in jurul nostru, catre parintii si bunicii care acum sunt pensionari, vom intelege singuri de ce avem nevoie de un fond al nostru personal de pensie. Este cunoscut faptul ca cel mai mare risc al unui individ, nu este acela de a muri, ci riscul de a trai "mai mult decat putem duce". Incepand de la varsta de 60-65 de ani, perioada productiva a individului se incheie, urmand o perioada strict de consum. Veniturile scad, cheltuielile se mentin. De aceea, pentru a-si putea mentine constant nivelul de trai, individul are nevoie de acel venit suplimentar, ca diferenta intre veniturile realizate ca persoana productiva si cele din momentul pensionarii. Acesta este de fapt rolul pensiei suplimentare private.

De ce sa alegem asigurarea de viata pentru crearea unui fond privat de pensie?

Alegem asigurarea de viata ca suplimentare a crearii fondului de pensie, aceasta ne ofera multe alte beneficii:
- fondul se creeaza si in conditiile pierderii capacitatii de munca, deci, implicit a
posibilitatii de a plati pentru a economisi;
- acopera riscul dobandirii unei invaliditati permanente in urma unui accident;
- asigura protectia familiei, a persoanelor pe care le avem in intretinere.

Ce alte motive trebuie luate in considerare la incheierea unei polite de asigurare de viata?

In afara de confortul pe care doriti sa-l oferi celor dragi, mai sunt cateva motive pe care trebuie sa le aveti in considerare la incheierea unei polite:
- Asigurarea unui fond de compensare financiara in situatia unei invaliditati, spitalizari sau diagnosticarii cu o boala grava;
- Asigurarea unui fond de cheltuieli imediate: funeralii, taxe de succesiune;
- Asigurarea viitorului copiilor: un fond destinat educatiei academice sau achizitionarii unei locuinte pentru acestia;
- Crearea unei pensii suplimentare care sa-ti ofere independenta financiara la varsta la care doresti sa te retragi din activitate.

VREAU O ASIGURARE DE VIATA!

(completati formularul din stanga paginii)


Copyright 2003 AsigurariBucuresti.ro | Contact | BestAsigurari.ro
Full Casco    RCA    Asigurari viata    Asigurari casa    Pensii private    Alte asigurari
FULLCASCO
Asigurari FULLCASCO
FULL-CASCO CASCO ASIGURARE FULL CASCO POLITE RCA
ASIGURARE RCA ASIGURARE DE RASPUNDERE CIVILA AUTO
Refinancing news

www.abcasigurari.ro | www.agiromania.ro | www.agras.biz | www.aiglife.ro | www.ardaf.ro | www.aig.com | www.allianztiriac.ro | www.asiban.ro | www.romas.ro | www.asirom.ro | www.asitrans.ro | www.astrasig.ro | www.aviva.ro | www.bcrasig.ro | www.bta.ro | www.carpaticaasig.ro | www.certasig.ro | www.cityins.ro | www.deltaasigurari.ro | www.euroasig.ro | www.garanta.ro | www.generali.ro | www.ingasigurari.ro | www.interamerican.ro | www.irasig.ro | www.lukoilasito.ro | www.medas.ro | www.omniasig.ro | www.petroas.ro | www.rai-ria.ro | www.unita.ro